Dogaci

Pakdefne Sabunu

Defne yağı ve zeytinyağının birleşiminden olduğu için başta E vitamini olmak üzere cildi besleyici vitaminleri bünyesinde bulundurmaktadır. Bu sayede kullanıldıktan sonra cildinizin yenilendiğini, saç köklerinizin kuvvetlendiğini ve kepeklerden arındığını, saç kaybınızın azaldığını ve saçlarınızın daha yumuşak ve daha doğal gözüktüğünü fark edeceksiniz.
Saç ve Ciltde Kullanımı; Sabunu saçınızda köpürterek bütün saça yayılması sağlanır. Parmak uçlarıyla saça ve saç köklerine yedirilir.20–30 saniye bekletilir ılık su ile durulanır. 
 
Anavatanı Akdeniz olan defne ağaçta yetişir yaprakları yaz ve kış yeşildir. Sonbaharda meyvelerini vermeye başlar. Zeytine benzeyen meyvesi oldukça acıdır ve yenilmez. Ancak doğal tedavi amaçlı kullanılır. Bu meyveden elde edilen Defne yağı, özellikle cilt bakımı için mükemmel bir üründür. Antiseptik ve anti bakteriyel özellikleri sayesinde ciltteki çiziklerin, sivilcelerin (Aknelerin) tedavisinde son derece başarılıdır. Cildin yağlanmasını engelleyip nem dengesinin sağlanmasında eşsiz bir etkiye sahiptir.
Cildi rahatlatıcı ve gençleştirici özelliği sayesinde defne yağı cilt masajlarında kullanılan vazgeçilmez bakım ürünlerinden biridir.
 
Ayrıca saç dökülmesini engelleyici ve güçlendirici etkisi kanıtlanmış olup, kepek önleyici özelliği de test edilmiştir.
 
Pakdefne Orman Ferahlığı
Orman Ferahlığı Sabununda ekstra olarak esans içermektedir.